Menej mäsa
  • Prečo menej mäsa?
    • Je to zdravšie
    • Je to lacnejšie
    • Je to ekologickejšie
  • Ako na to?
    • Časté otázky
  • Blog
  • Kontakt
    • O Nás
Menej mäsaViac zdravia, lepšie prostredie, nižšie náklady

Ing. Marek Bacúr

Video, Grafika

Grafik, kameraman a strihač. Viac ako 10 rokov sa zaujímam o zdravý životný štýl a prírodnú medicínu.
Vo voľnom čase sa rád túlam prírodou, cestujem, varím, tvorím dokumentárne videá, no venujem sa aj hudbe a vývoju počítačových hier.
Viac o mne: www.gone-tripping.sk, Youtube, www.graphics.gone-tripping.sk

Next staffJuraj Andraščík

Najnovšie články

  • Pestované mäso a rastlinné alternatívy o 20 rokov obehnú mäso z bitúnkov4. apríla 2020
  • Prečo (dnes ešte) jeme mäso?17. januára 2019
  • CO2 recyklácia – proteíny a tuky z CO2 – 10 000x efektívnejšie29. marca 2018
  • Ako ostať zdravý po 50tke25. novembra 2017
  • Lekári odporúčajú nemocniciam pridať rastlinné a znížiť mäsité jedlá8. novembra 2017

Kategórie

  • Ekologické dôvody
  • Ekonomické výhody
  • História a vývoj
  • Výživa
  • Zdravšie bez mäsa

Menej mäsa

Značky

alternativna vyroba alternativne maso alternativy masa americania jedia menej masa bolest klbov buducnost masa co2 co2 recyklacia cultured maso dochodok a zdravie harvard healthy eating plate harvard zdravy tanier lisa dyson menej masa amerika menej masa a proteiny menej masa harvard menej mäsa mäso v supermarketoch nemocnice menej masa nemocnice rastlinna strava pestovane maso pohyb po 50ke proteiny proteiny bez masa rakovina spotreba masa amerika starsi vek zdravie supermarkety a maso vyziva po 50 výskyt rakoviny konzumácia mäsa zdravie po 50 zdravsie bez masa červené mäso červené mäso a rakovina

© 2022 Menej mäsa - WordPress Theme by Kadence WP | Dizajn stránky: Lukáš Čech

  • Prečo menej mäsa?
    • Je to zdravšie
    • Je to lacnejšie
    • Je to ekologickejšie
  • Ako na to?
    • Časté otázky
  • Blog
  • Kontakt
    • O Nás